Schrijfworkshops en creatieve workshops

Laat jezelf verrassen
gezondheid
Schrijfworkshop Op je lijf geschreven

Gezondheid is een groot goed. Als je te maken hebt (gehad) met een ziekte of kwaal weet je dat je gezondheid boven alles gaat.
In deze schrijfworkshop gaan we kijken wat jouw lichaam jou wil vertellen. Een andere kijk op ziekte dus. Thema’s die aan bod komen: Hoe blijf je positief? Heb je angst of voel je je soms onzeker of alleen? Wat heeft de ziekte jou gebracht?
We gaan veel schrijven en onze verhalen delen. Ook doen we korte opstellingen en oefeningen. En tussendoor lunchen we natuurlijk gezond. De groep is klein (max. 4 mensen) en daardoor veilig.
Kortom: het wordt een positieve workshop waarin je veel uitwisselt, steun ervaart en rake inzichten krijgt.

Locatie: tuinkamer Rake inzichten, Veldhoven
Datum: woensdag 8 november van 10.00-16.00 uur.
Kosten: €75,-; koffie/thee, koekjes en lunch zijn inbegrepen.

Schrijfworkshop Sonny Boy (in het kader van Nederland leest)

Sonny Boy, wie kent het boek of de film niet? Een wonderlijk levensverhaal van twee gewone mensen die de moed hebben om voor hun eigen geluk te kiezen. Ondanks alle moeilijkheden die ze ondervinden.

Vind jij ook het leuk om over je eigen leven te schrijven? In deze schrijfworkshop gaan we aan de slag met vragen zoals:  Welke keuzes heb jij gemaakt? Waarin heb je je geluk gevonden? Welke obstakels heb jij overwonnen?
Door de creatieve schrijfopdrachten stromen de woorden als vanzelf. Schrijfervaring is niet nodig, het schrijfplezier staat voorop.

In het kader van Heel Nederland Leest krijgen alle deelnemers het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl cadeau. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om mee te kunnen doen.

Datum: vrijdag 17 november van 14.00-15.45 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Kosten : € 11,-.

Aanstaande workshops/cursussen:

Meld je aan voor een workshop/cursus:

  Wat doe je bij een cursus?

  En wat levert het je op?

  Op een luchtige en speelse manier gaan we met elkaar aan de slag. Je mag helemaal zijn wie je bent. Door verschillende oefeningen leer je onbewuste patronen en belemmeringen in jezelf herkennen. We doen korte familieopstellingen. Daarmee kun je namelijk goed voelen wat je onderbewuste zegt in tegenstelling tot wat je bewust denkt en dat kan soms iets heel anders zijn!
  In openheid deel je met elkaar en voel je je gedragen.

  Je krijgt nieuwe inzichten in jezelf. Je voelt meer begrip voor jezelf waarom je het altijd zo deed als je deed. Dit geeft innerlijke rust. Daardoor groei je in bewustzijn en kun je weer nieuwe stappen zetten.

  De workshops en cursussen vinden plaats op locatie of in mijn praktijkruimte in Veldhoven. Ik werk altijd met kleine groepjes van ca. 4 personen. Veiligheid staat bij mij voorop.  Er is een open en betrokken sfeer naar elkaar toe en je bent vrij om dingen wel/niet te delen.