Leer jezelf beter kennen

Coaching in mijn praktijk of in het bos

 Wil je inzicht in een vraag waar je tegenaan loopt? Wil je in beweging komen, maar lijkt het alsof je niet vooruit komt? Voel je onrust of angst en kom je er zelf niet uit?

Ik bied je een luisterend oor
in mijn praktijkruimte
en zet je vraag bv. neer in een opstelling.
Daardoor krijg je rake inzichten,
zodat je weer stappen kunt zetten.

Of ik ga met je wandelen in het bos
en laat je de spiegels zien die de natuur jou biedt,
zodat je nieuwe inzichten krijgt
en weer in beweging komt.

Je mag helemaal jezelf zijn
zodat je weer rust en vertrouwen kunt ervaren.
Kortom: je staat weer stevig op je plek.

Herken je dit?

…vaak denk je dat je het niet kunt
…of je bent bang dat je kritiek krijgt of wordt afgewezen
…misschien heb je het idee dat je pas goed genoeg bent als je eerst dit of dat gedaan hebt
…soms ben je bang dat je grandioos faalt
…wellicht vind je dat je in de pas moet lopen, omdat het nou eenmaal zo hoort
…en je wil het graag iedereen naar de zin maken, behalve jezelf
…of je vindt het spannend om jezelf neer te zetten: dit ben ik!
…tenslotte voel je dat iets jou tegenhoudt, maar je weet niet wat en waarom.

Dit kan je echt frustreren, want je voelt diep van binnen dat jij dit niet werkelijk bent, maar dat je in iets vastzit. Vaak zoek je de oplossing in je hoofd door erover te denken, maar dat lukt niet.

Waar zit de oplossing dan wel?

De oplossing zit in je onderbewuste. Want wellicht is er ooit iets in je leven gebeurd waarom jij in deze (negatieve) gedachten en overtuigingen blijft geloven. Of je hebt ooit iets ergs of angstigs meegemaakt, wat jou nu triggert, ook al heb je er geen idee van wat dat is.

Wat levert het je op?

Ik kan je inzicht te geven in de belemmerende overtuiging(en) of het gevoel dat daaronder zit. Immers, als je je onrust of angst durft te voelen en loslaten, ervaar je een enorme bron van rust en en vrijheid.  Ik bied je een veilige plek waar je gezien en gehoord wordt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Hoe begeleid ik jou bij je vraag of blokkade?

Consult in mijn praktijkruimte

Voel je welkom in mijn praktijkruimte voor een consult.
Ik werk met familieopstellingen (maar dan één-op-één), creatieve oefeningen of visualisaties. Ik bied je een veilige bedding, zodat je inzicht krijgt in je patroon of blokkade.  Als resultaat voel je meer vertrouwen, is je hoofd helderder en sta je steviger op de grond om een nieuwe stap te zetten.

Wandelconsult

Ik ga ook graag met je wandelen in het bos, want de natuur geeft rust en is een inspiratiebron. Ik luister naar je en daarnaast spiegel ik je dingen terug die ik in de natuur zie, zoals een boom die je aan je iemand uit je familie doet denken, of een kronkelpaadje waarin jij je leven voor je ziet. Tel daarbij op de frisse lucht, de geur van dennennaalden en de wind die door je haren wappert. Je komt opgeladen en geraakt door nieuwe inzichten thuis. Als resultaat voel je je vertrouwen weer, is er meer rust in je hoofd en sta je steviger op de grond.

Kosten consult

Een consult in mijn praktijkruimte kost € 80,- voor 1 uur.
Een wandelconsult kost € 80,- voor 1 uur

Bel me voor een gesprek

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met me op. Ik sta je graag te woord.