Angst is jouw eerste stap naar vrijheid

Je ervaart innerlijke rust

Wil jij ook zo graag rust en vrede in jezelf? Bovendien meer vrijheid? En daarnaast de dingen gaan doen waar je van droomt?

Maar kom je toch niet in actie. Want:

…vaak denk je dat je het niet kunt
…of je bent bang dat je kritiek krijgt of wordt afgewezen
…misschien heb je het idee dat je pas goed genoeg bent als je eerst dit of dat gedaan hebt
…soms ben je bang dat je grandioos faalt
…wellicht vraag je je af of het voor jou wel is weggelegd
…bovendien heb je het gevoel dat je er alleen voor staat
…ondanks alles schaam je je voor je angst
…of je vindt het spannend om jezelf neer te zetten: dit ben ik!
…tenslotte voel je dat iets jou tegenhoudt, maar je weet niet wat en waarom.

Dit kan je echt frustreren, want je voelt diep van binnen dat jij dit niet werkelijk bent, maar dat je in iets vastzit. Vaak zoek je de oplossing in je hoofd door erover te denken, maar dat lukt niet.

Waar zit de oplossing dan wel?

De oplossing zit in je onderbewuste. Want wellicht is er ooit iets in je leven gebeurd waarom jij in deze (negatieve) gedachten en overtuigingen blijft geloven. Of je hebt ooit iets angstigs meegemaakt, wat jou nu triggert, ook al heb je er geen idee van wat dat is.

Ik kan je helpen je inzicht te geven in die belemmerende overtuiging(en) of angst die daaronder zit. Immers, als je je angst durft te voelen en loslaten, ervaar je een enorme bron van onvoorwaardelijke liefde, rust, vrede en vrijheid.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Want ik kan je helpen in een individueel consult of een cursus. Kortom, een veilige plek in een kleine groep van gelijkgestemden.

Hoe kan ik je helpen?

Ik werk met creatieve oefeningen, schrijfoefeningen en systeemopstellingen, waarmee je tot de kern, de diepere laag kunt komen.  Dat is je onderbewuste, dus we gaan minder praten, want dan blijf je in je hoofd zitten en kun je niet zo goed voelen wat er werkelijk onder die gedachten speelt.
Bij een opstelling zet ik als het ware je vraag of probleem in de ruimte neer en dan gaan we ervaren wat dat met jou doet. Met mijn intuïtie voel ik wat je in je onderbewuste leeft. Dat zijn dingen die je zelf niet altijd kunt voelen, omdat iedereen blinde vlekken heeft. Vaak komen er dan wel gedachten en beelden bij je bovendrijven. Je krijgt inzichten in de diepere oorzaken van je vraag en wat je nodig hebt om hem te verwerken en los te laten. Ik geef je praktische tips en handvatten om thuis mee te oefenen.

Bel me voor een gesprek

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met me op. Ik sta je graag te woord.