Ontdek je lef!

Kom in beweging

Wil jij ook zo graag je dromen waarmaken? En de dingen gaan doen die je diep van binnen wilt? Niet meer uren blijven nadenken en alles afwegen? En uitstellen of vermijden?

Maar blijf je toch zitten waar je zit. Want:

…je denkt dat je het niet kunt
…je bent bang dat je kritiek krijgt of wordt afgewezen
…je hebt het idee dat je pas goed genoeg bent als je eerst dit of dat gedaan hebt
…je vindt het spannend om jezelf neer te zetten in de wereld: dit ben ik!
…je bent bang dat je grandioos faalt
…je vraagt je af of het voor jou wel is weggelegd
…je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat
…je schaamt je voor je angst
…je voelt dat iets jou tegenhoudt, maar je weet niet wat en waarom.

Dit kan je enorm frustreren, want je voelt diep van binnen dat je heel graag vooruit wil met je leven.
Je blijft maar in hoofd malen. Daar zit de oplossing echter niet!

Waar zit de oplossing dan wel?
In je onderbewuste. Wellicht is er ooit iets in je leven gebeurd waarom jij in deze negatieve gedachten blijft geloven. Of je hebt ooit iets angstigs meegemaakt, wat jou nu triggert, ook al heb je er geen idee van wat dat is. Of onbewust heb jij een overtuiging die jou in de greep houdt.

Ik kan je helpen je inzicht te geven in die belemmerende overtuiging(en) of angst die daaronder zit. Inzicht in waarom jij (nog) niet tot actie komt en in je comfortzone blijft zitten.

Je hoeft het niet alleen te doen.
In een individueel consult of een kleine groep gaan we je durf vergroten. We gaan moed verzamelen. We gaan kijken waar je lef zit zodat je weer gaat vertrouwen op jezelf en in beweging komt. Je overwint je angst en het mooie is… je ontdekt nieuwe kwaliteiten van jezelf.

Hoe kan ik je helpen?
Ik bied individuele consulten aan. Daarnaast kun je diverse cursussen volgen waarin je op een luchtige en creatieve manier aan je persoonlijke groei kunt werken. Een veilige plek in een kleine groep van gelijkgestemden zodat je inzicht krijgt in je vragen en weer stappen kunt zetten.

Ik maak gebruik van creatieve oefeningen, schrijfoefeningen en systeemopstellingen, waarmee je snel tot de kern, de diepere laag kunt komen. Dat betekent dat ik werk met je onderbewuste, dus we gaan minder praten, want dan blijf je in je hoofd zitten en kun je niet voelen wat er werkelijk onder die gedachten speelt.
Bij een opstelling zet ik als het ware je vraag of probleem in de ruimte neer en dan gaan we ervaren wat dat met jou doet. Met mijn intuïtie voel ik wat je in je onderbewuste hebt weggestopt. Dat zijn dingen die je zelf niet altijd kunt voelen, omdat iedereen blinde vlekken heeft. Vaak komen er dan wel gedachten en beelden bij je bovendrijven. Je krijgt inzichten in de diepere oorzaken van je vraag en wat je nodig hebt om hem te verwerken en los te laten. Verder krijg je praktische tips en handvatten om beter in je lichaam te zitten en minder in je hoofd.  Een aandachtspunt is ook meer zicht te krijgen op je gedachtevorming die angst kan oproepen. En we kijken wie jou kan steunen bij je proces, zodat je je meer gedragen voelt.

Zelf heb ik veel ervaring opgedaan met angsten, waardoor ik gespecialiseerd ben in het begeleiden van mensen om weer dapper in het leven te gaan staan.

Bel me voor een gesprek

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met me op. Ik sta je graag te woord.