Over mij

Creatief en luchtig

Ik ben Carolijn van Gorkum uit Veldhoven. Met veel plezier heb ik twintig jaar in onderwijs- en welzijnsland gewerkt, totdat ik op een gegeven moment voelde dat er een ander vuurtje in mij werd aangewakkerd. Daardoor werd ik steeds nieuwsgieriger naar mijn eigen drijfveren in het leven, dus besloot ik mezelf te gaan ontwikkelen op persoonlijk vlak en te gaan voelen wat er achter mijn negatieve overtuigingen zat. Voorts volgde ik de opleidingen energetische systeemtherapeut en de verdiepingsopleiding (totaal drie jaar) bij cursuscentrum de Smederij en die gaven mij veel inzicht in mijzelf. Ik kwam er toen achter dat angst mij (onbewust) saboteerde om mijzelf te laten zien wie ik werkelijk ben. Dit persoonlijk ontwikkeltraject voelde als een cadeau, omdat ik dichter bij mijn eigen kern uitkwam.
Als ervaringsdeskundige voel ik wat ik écht wil in mijn leven en dat durf ik ook neer te zetten. Natuurlijk komen er soms onzekerheid en angst om het hoekje kijken, maar nu weet ik hoe ik dat kan aanpakken.

En zo is Rake inzichten geboren…

Mijn intuïtie en kwaliteiten zet ik als coach en therapeut graag voor je in als jij het even niet weet of een moeilijke situatie ervaart. Ik wens je dan ook rake inzichten. Kortom: je doorziet je gedachten, overtuigingen of angst en zo kun je zelf weer verder. Wat een heerlijk gevoel!

Ik breng graag een snufje humor in, want ik houd van luchtigheid. En voorts niet te vergeten mijn creativiteit en schrijftalent, omdat ik als geen ander weet dat je door schrijven of creatief bezig zijn alles los kunt laten en voelt wat jou werkelijk bezielt.

Dus voel je welkom bij Rake inzichten!

Als therapeut ben ik aangesloten bij het NIBIG (Nederlands Instituut voor  Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Deze draagt zorg voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris en een interne geschillencommissie.

Twijfel je of wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Bel me gerust met je vragen. Ik sta je graag te woord.

Mijn missie

Rake inzichten geven in je situatie

Ik wil je op een zachte manier raken met nieuwe inzichten, zodat je jezelf beter leert kennen en ontdekt wie je werkelijk van nature bent. Je voelt je beter in je vel zitten, krijgt meer innerlijke rust en je diepere drijfveren worden meer zichtbaar. Kortom, je voelt je gelukkiger met jezelf!