Carolijn van Gorkum

Creatief en sensitief
Carolijn van Gorkum, angst coaching

Ik ben Carolijn van Gorkum uit Veldhoven. Met veel plezier heb ik twintig jaar met anderstaligen in onderwijs- en welzijnsland gewerkt, totdat ik op een gegeven moment voelde dat er ook een ander vuurtje in mij werd aangewakkerd. Van jongs af aan schreef ik al verhalen en ik besloot mijn schrijftalent in te zetten om levensverhalen van mensen te gaan opschrijven. Dat leidde ertoe dat ik steeds nieuwsgieriger werd naar mijn eigen drijfveren in het leven en dus meldde ik me aan voor de opleiding energetische systeemtherapeut. Ik ontwikkelde mezelf op persoonlijk vlak en ervoer wat er achter mijn oude patronen en overtuigingen zat. Deze opleiding en de verdiepingsopleiding (totaal drie jaar) bij cursuscentrum de Smederij gaven mij veel inzicht in mijzelf. Dit persoonlijk ontwikkeltraject voelde als een cadeau, omdat ik dichter bij mijn eigen kern uitkwam.

Mijn intuïtie en kwaliteiten zet ik als systemisch coach en schrijfcoach graag voor je in. Ik hoop dat je geraakt wordt….door rake inzichten. Of je dat al schrijvende doet of middels een coachgesprek, dat maakt niet uit. Kortom: je doorziet je gedachten, overtuigingen of angst en zo kun je zelf weer verder. Wat een heerlijk gevoel!

Ik breng graag een snufje humor in, want ik houd van luchtigheid. En voorts niet te vergeten mijn creativiteit en schrijftalent, omdat ik als geen ander weet dat je door het schrijven van verhalen over je leven dieper bij je kern komt en voelt wat jou werkelijk bezielt.

Dus voel je welkom bij Rake inzichten!

Als schrijfcoach/schrijfdocent ben ik aangesloten bij Ikwilschrijven, een landelijk platform.

Als therapeut ben ik aangesloten bij het NIBIG (Nederlands Instituut voor  Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Deze draagt zorg voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris en een interne geschillencommissie.

Blijf op de hoogte en volg me op Facebook of Instagram

Twijfel je of wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Bel me gerust met je vragen. Ik sta je graag te woord.

Mijn missie

Rake inzichten geven in je situatie

Ik wil je op een zachte manier raken met nieuwe inzichten, zodat je jezelf beter leert kennen en ontdekt wie je werkelijk van nature bent. Je voelt je beter in je vel zitten, krijgt meer innerlijke rust en je diepere drijfveren worden meer zichtbaar. Kortom, je voelt je gelukkiger met jezelf!