Over mij

Therapeut en schrijfcoach

Ik ben Carolijn van Gorkum. Met veel plezier heb ik twintig jaar in onderwijs- en welzijnsland gewerkt, totdat ik op een gegeven moment voelde dat er een ander vuurtje in mij werd aangewakkerd. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar mijn eigen drijfveren in het leven, dus besloot ik opleidingen te gaan doen bij Cursuscentrum de Smederij: Energetische systeemtherapie en de verdiepingsopleiding Energetische systeemtherapie (totaal drie jaar). Deze opleidingen gaven mij veel inzicht in mijzelf. Vaak was het heftig, want ik kwam vooral angsten tegen en thema’s zoals onzekerheid en mezelf laten zien wie ik werkelijk ben. Desondanks voelde het als een cadeau, omdat ik dichter bij mijn eigen kern uitkwam en mijn angsten kon verwerken en loslaten. Dat leverde mij op dat ik veel beter wist wat ik écht wilde in mijn leven. En dat ik dat ook durfde neer te zetten in de wereld. En zo werd Rake inzichten geboren…

Mijn intuïtie en kwaliteiten zet ik graag in als je het even niet meer weet of tegen moeilijke situaties in jezelf aanloopt. Mijn doel is je te raken met nieuwe inzichten, zodat je beter zicht hebt op je eigen gedachten en patronen. Je gaat je belemmeringen of angst verwerken en zo kun je zelf weer verder. Je ervaart meer ruimte en rust in je hoofd en lijf. Wat een heerlijk gevoel!

Ik zet graag een snufje humor in, want ik houd van luchtigheid. En niet te vergeten mijn creativiteit en schrijftalent, omdat ik als geen ander weet dat je door schrijven of creatief bezig zijn alles los kunt laten en voelt wat jou werkelijk bezielt.

Als therapeut ben ik aangesloten bij het NIBIG (Nederlands Instituut voor  Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Deze draagt zorg voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris en een externe geschillencommissie.

Twijfel je of wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Bel me gerust met je vragen. Ik sta je graag te woord.

Mijn missie

Mensen nieuwe inzichten geven in hun situatie

Ik wil je op een zachte manier raken met nieuwe inzichten, zodat je jezelf beter leert kennen en ontdekt wie je werkelijk van nature bent. Je voelt je beter in je vel zitten, krijgt meer innerlijke rust en je diepere drijfveren worden meer zichtbaar. Kortom, je voelt je gelukkiger met jezelf!