Gratis stappenplan

Verminder je angst voor meer rust

Stappenplan Verminder je angst 4-2020 pdf-versie

Klik op de link hierboven en je ziet het ‘handje’ om te downloaden.

Download gratis het stappenplan Verminder je angst, voor meer rust in je hoofd. Dit heb ik speciaal geschreven voor mensen die momenteel met de coronacrisis veel angst ervaren. Ik geef je tips om meer rust in je hoofd te krijgen en je angst te verminderen. Betrouwbare tips, want door mijn praktijkervaring weet ik wat werkt bij angst.
Bij sommige tips staan concrete opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt. Lees deze niet alleen door, maar pas ze ook toe in je dagelijks leven. Veel succes!

Belsessie of wandelconsult

Als je behoefte hebt aan steun

Tijdens de coronacrisis doe ik alleen belsessies en wandelconsulten.

Een belsessie duurt 30 minuten. Wellicht heb je behoefte aan een luisterend oor en steun in deze roerige en bange tijd. In de sessie kijken we samen naar jouw angst, zodat je iets meer rust krijgt in je hoofd. Laat het me weten via Whatsapp of mail, dan plannen we een afspraak in. Kosten € 17,50 voor een half uur.

Een wandelconsult duurt een uur. Het houdt in dat ik met je ga wandelen in de natuur. Wandelen wordt gezien als de beste probleemoplosser, want de natuur biedt je nieuwe inzichten in jezelf en je komt tot rust, waardoor je beter  met de angst kunt omgaan. Kosten € 50,- . Mail of whatsapp me voor meer informatie.

Contact

Bel, WhatsApp, stuur een mailtje of vul het formulier in als je meer informatie wilt of een vraag hebt.

Of stuur direct een bericht: