gratis stappenplan

Gratis stappenplan

Verminder je angst voor meer rust

Download hier het gratis stappenplan Verminder je angst. Dit heb ik speciaal geschreven voor mensen die angst ervaren. Ik geef je tips om meer rust in je hoofd te krijgen en je angst te verminderen. Betrouwbare tips, want door mijn praktijkervaring weet ik wat werkt bij angst. Ook staan er enkele opdrachten bij die je meteen kunt toepassen in je leven, zodat je ervaart dat je iets aan angst kunt doen, zodat het je niet langer beheerst.

Gratis stappenplan

Loading...

Heb je nog vragen?

Bel of mail me gerust

Je kunt bij mij terecht voor individuele (wandel)coaching, cursussen inzicht in jezelf of schrijfcursussen

Een online consult via Skype of Zoom behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik kan me voorstellen dat je vragen  of twijfels hebt. Bel of mail me gerust, ik sta je graag te woord.

Je kunt me ook volgen op  LinkedIn, op Instagram en op mijn pagina Rake inzichten op Facebook 

Carolijn van Gorkum, angst coaching

Contact

Bel, WhatsApp, stuur een mailtje of vul het formulier in als je meer informatie wilt of een vraag hebt.

Of stuur direct een bericht: