Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Van angst naar vertrouwen

mei 19 @ 19:30 - 21:00

Lezing Van angst naar vertrouwen, lezing op donderdag 19 mei bij de bibliotheek Oirschot
Veel mensen hebben last van kleine of grote angsten, die hen dagelijks (onbewust) beïnvloeden. Je onderneemt niet wat je eigenlijk wilt, je stelt dingen uit of vermijdt ze zelfs. Je blijft maar malen in je hoofd, maar komt er geen stap verder mee. Dat is jammer, want daardoor mis je wat echt bij jou past.
In deze lezing ga ik in op angsten die iedereen kent, zoals bang zijn om alleen te zijn, angst of je wel gezond blijft, faalangst of angst voor afwijzing.
Ik geef je inzicht in hoe angst je belemmert in je dagelijks leven, terwijl je daar vaak zelf niet eens bewust van bent. Daarnaast reik ik tips aan hoe je je angst in de ogen kunt kijken, zodat je weer vertrouwen krijgt in jezelf en je moed weer kunt voelen. Want er is echt iets te doen aan angst, je hoeft er niet mee te blijven zitten!
Ik ben therapeut en heb veel ervaring opgedaan met angsten. Ik werk vaak met familieopstellingen, dat wil zeggen dat ik een vraag of probleem als het ware in de ruimte neerzet en laat ervaren wat dat met iemand doet. Daarnaast geef ik schrijfworkshops. Meer informatie vind je op www.rakeinzichten.nl.

Op donderdag 19 maart van 19.30-21.00, vooraf aanmelden bij bibliotheek Oirschot https://kempen.op-shop.nl/5380/carolijn-van-gorkum-van-angst-naar-vertrouwen/19-05-2022

https://www.bibliotheekveldhoven.nl/actueel/agenda/kennismakers-angst-vertrouwen.html

https://kempen.op-shop.nl/1344/kennismaker-carolijn-van-gorkum-van-angst-naar-vertrouwen/05-09-2019

Van angst naar vertrouwen, volgens spraakmaker Carolijn van Gorkum

 

Gegevens

Datum:
mei 19
Tijd:
19:30 - 21:00