Schrijfcursussen

Van schrijven word je blij
Schrijfwandelen

Een perfecte combinatie als je van wandelen én schrijven houdt. En helemaal coronaproof! Wandelen brengt rust in je hoofd en vandaaruit vloeit de woordenstroom.
We wandelen door bossen en velden en aan de hand van gerichte schrijfopdrachten ontmoet je jezelf. Je pen verwoordt op papier wat je voelt en dat opent nieuwe gezichtsvelden. Tussendoor sta je geregeld stil om te ‘proeven’ wat de natuur je biedt. Je inspireert elkaar.
Je hoeft echt geen schrijver te zijn om mee te gaan, want de opdrachten zijn voor iedereen toegankelijk. De route is ongeveer 3-4 km. We schrijven in een nabijgelegen café (consumptie inbegrepen). Locatie: omgeving Veldhoven.

De woensdaggroep start in juni: 16 juni, 14 juli, 8 september en 13 oktober van 10-00-12.15 uur. Kosten € 65,- . Max. 6 deelnemers.

Online schrijven is leuker dan je denkt. Lekker makkelijk vanuit thuis heb je alles bij de hand. Gewapend met papier, pen en stiften ga je aan de slag met creatieve opdrachten. Deze brengen je bij verhalen over jezelf, je jeugd, maar ook verhalen die nu spelen. We schrijven ook korte gedichten. Er is volop interactie met elkaar en we lezen teksten aan elkaar voor. De groep is max. 4 personen. We gebruiken Skype.
Start najaar 2021

Schrijf je blij! (online cursus)

Aanstaande workshops/cursussen:

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Meld je hier aan:

    Wat doe je in een creatieve / schrijfcursus?

    En wat levert het je op?

    In deze workshops en cursussen is creativiteit het toverwoord! Op een speelse en luchtige manier werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt met je handen aan de slag, zodat je hoofd even rust krijgt. Dat kan door te schrijven over thema’s die je raken of door te vilten of met papier en verf te werken. Het leuke is dat je ondertussen heel veel over jezelf ontdekt, zonder dat het je moeite kost.

    De workshops en cursussen geef ik thuis of buiten in de natuur, zoals bij de schrijfwandeling. Ik werk altijd met kleine groepjes van ca. 4-6 personen. Veiligheid staat bij mij voorop.  Er is een open en betrokken sfeer naar elkaar toe en je bent vrij om dingen wel/niet te delen.