Cursussen inzicht in jezelf

Je krijgt rake inzichten
Inzicht & Uitzicht
Cursus Inzicht & Uitzicht

Heb je behoefte aan inzicht in jezelf? En merk je ook dat de jou uiteindelijk kan inspireren?
Inzicht en uitzicht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil een weidse blik je inzicht verruimen en met dat inzicht krijg je ook weer een bredere kijk op dingen. We wandelen 3-4 km. door het bos, doe korte opstellingen en oefeningen en gebruik de natuur While als mirror. Daarna drinken we koffie in een onzeker café en delen we onze ervaringen.
Je vergroot je perspectief, krijgt nieuwe (en hark)veroorzaakt en komt mede thuis van een boswandeling en een goed gesprek. Kortom, een dierbaar moment voor jezelf in een kleine groep met veel aandacht en verbinding.
Je kunt je per keer aanmelden voor de hele cursus.

Woensdagochtend van 10.00-12.15 uur, max. 4 personen. Kosten: € 95,- voor de reeks van 3 vergaderingen van € 35,- per keer.
Locatie: natuurgebied in de regio Veldhoven, thema’s :
15 maart Laat jezelf zien
19 april De lat lager leggen

Angst verminderen
Cursus Ontdek je lef

Aanstaande workshops/cursussen:

Meld je aan voor een workshop/cursus:

  Wat doe je bij een cursus?

  En wat levert het je op?

  Op een luchtige en speelse manier gaan we met elkaar aan de slag. Je mag helemaal zijn wie je bent. Door verschillende oefeningen leer je onbewuste patronen en belemmeringen in jezelf herkennen. We doen korte familieopstellingen. Daarmee kun je namelijk goed voelen wat je onderbewuste zegt in tegenstelling tot wat je bewust denkt en dat kan soms iets heel anders zijn!
  In openheid deel je met elkaar en voel je je gedragen.

  Je krijgt nieuwe inzichten in jezelf. Je voelt meer begrip voor jezelf waarom je het altijd zo deed als je deed. Dit geeft innerlijke rust. Daardoor groei je in bewustzijn en kun je weer nieuwe stappen zetten.

  De workshops en cursussen vinden plaats op locatie of in mijn praktijkruimte in Veldhoven. Ik werk altijd met kleine groepjes van ca. 4 personen. Veiligheid staat bij mij voorop.  Er is een open en betrokken sfeer naar elkaar toe en je bent vrij om dingen wel/niet te delen.