Onzekerheid en angst overwinnen

Met welke vragen kun je bij Rake inzichten terecht?

Onzekerheid en angst overwinnen

Soms zit je niet zo lekker in je vel of heb je last van een patroon dat zich telkens herhaalt in je leven. Je bent je er niet altijd bewust van dat er iets is, maar je voelt je bijvoorbeeld onrustig of er knaagt iets aan je. Je wilt het liever niet weten, dus je drukt het weg. Maar op een gegeven moment word je je ervan bewust dat jou elke keer hetzelfde overkomt. Je krijgt er last van, zoals boosheid, frustraties of zelfs lichamelijke last. Het moment om er iets aan te gaan doen.

Enkele voorbeelden:

  • Ik wil meer zelfvertrouwen / Ik wil meer genieten / Ik wil meer rust in mijn hoofd
  • Ik heb last van een angst / Ik voel me onzeker/ Ik durf niet….
  • Ik wil heel graag een nieuwe baan, maar het lukt me niet
  • Ik wil graag afvallen, maar het lukt me niet / Ik heb last van mijn schouder
  • Ik kan het niet / Ik ben niet goed genoeg
  • Ik krijg altijd de schuld / Ik voel me helemaal alleen staan
  • Ik ben boos op …(naam) /  Hij houdt geen rekening met mij

Rake inzichten in het onderbewuste

Allemaal vragen waar ik je nieuwe en rake inzichten in kan geven. Ik ga dan met je aan de slag en we werken vooral met het onderbewuste. Je gaat ervaren wat jou onbewust tegenhoudt om dat te doen wat jij werkelijk wil of waarom je in een bepaald patroon blijft hangen, dus waarom je bijvoorbeeld zo boos blijft of last houdt van die angst. Hoe ik het contact maak met je onderbewuste leg ik je de volgende keer uit.

Ik ben gespecialiseerd in angstvragen. Angst is een onderliggend iets in heel veel thema’s, dus niet alleen in de vraag Ik heb angst voor… Maar ook bijvoorbeeld dat je niet aan iets nieuws durft te beginnen, omdat je (onbewust) bang bent voor iets. Of dat je bang bent om jezelf helemaal te laten zien aan de buitenwereld, omdat je dan misschien gekwetst kunt worden. Of je hebt angst om afgewezen te worden en dus begin je er maar niet aan.

Zo zijn er nog legio voorbeelden.