Over mij

Energetisch therapeut
Carolijn van Gorkum

Ik ben Carolijn van Gorkum. Met veel plezier heb ik twintig jaar in onderwijs- en welzijnsland gewerkt, totdat ik op een gegeven moment voelde dat er een ander vuurtje in mij werd aangewakkerd. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar mijn eigen drijfveren in het leven, dus besloot ik opleidingen te gaan doen bij Cursuscentrum de Smederij: Energetische systeemtherapie en de verdiepingsopleiding Energetische systeemtherapie (totaal drie jaar). Deze opleidingen gaven mij veel inzicht in mijzelf. Vaak was het heftig, want ik kwam mezelf vooral tegen met thema’s zoals onzekerheid, angsten en mezelf laten zien wie ik werkelijk ben. Desondanks voelde het als een cadeau, omdat ik dichter bij mijn eigen kern uitkwam en mijn angsten kon verwerken en loslaten. Dat leverde mij op dat ik veel beter wist wat ik écht wilde in mijn leven. En zo werd Rake inzichten geboren…

Mijn intuïtie en kwaliteiten zet ik graag in als je het even niet meer weet of tegen moeilijke situaties in jezelf aanloopt. Ik ben hoogsensitief, dus ik kan snel invoelen wat er in de diepere laag onder je gedachten en gevoelens zit. Ik zet graag een snufje humor in, want ik houd van luchtigheid. En niet te vergeten mijn creativiteit en schrijftalent, omdat ik als geen ander weet dat je door schrijven of creatief bezig zijn alles los kunt laten en voelt wat jou werkelijk bezielt.

Mijn doel is je te raken met nieuwe inzichten, zodat je beter zicht hebt op je eigen gedachten en patronen en meer innerlijke rust krijgt. Het is toch heerlijk om gelukkiger te worden met jezelf?!

Als therapeut ben ik aangesloten bij het NIBIG (Nederlands Instituut voor  Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Deze draagt zorg voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris en een externe geschillencommissie.

Gratis telefonisch consult

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Neem contact op voor een telefonisch consult. Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Mijn missie

Mensen nieuwe inzichten geven in hun situatie

Ik wil je op een zachte manier raken met nieuwe inzichten, zodat je jezelf beter leert kennen en ontdekt wie je werkelijk van nature bent. Je voelt je beter in je vel zitten, krijgt meer innerlijke rust en je diepere drijfveren worden meer zichtbaar. Kortom, je voelt je gelukkiger met jezelf!